Patrimoniul de acasă-septembrie

Ca un număr tot mai mare de muzee și site-uri de patrimoniu redeschide, suntem, desigur, așteaptă cu nerăbdare să le viziteze în persoană, dar există încă o multitudine de moduri în care Internetul poate aduce Arheologie din întreaga lume la ușa ta. Amy Brunskill a compilat mai multe resurse pentru a vă ajuta să explorați trecutul din confortul casei dvs., precum și o listă cu unele dintre cele mai recente locuri care primesc din nou vizitatori.

Vizite virtuale
Minunile tehnologiei moderne fac posibilă rătăcirea prin muzee și site-uri din cealaltă parte a lumii cu doar un clic pe un buton. Iată o selecție a unora dintre numeroasele locații internaționale celebre pe care le puteți vizita practic, precum și resurse din locuri puțin mai aproape de casă.

Muzee
Muzeul Benaki, Atena
www.benaki.org/virtual/kentriko/ground_floor/index_en.html
Explorați muzeul din centrul Atenei cu acest tur interactiv al colecției, care include artă și artefacte grecești din preistorie până în zilele moderne.

Muzeul Navelor Viking, Roskilde
www.vikingeskibsmuseet.dk/en/
Ia-o excursie virtuală la muzeul danez de nave, marinari, și boatbuilding cultură din preistorie și din perioada medievală, și a vedea cele cinci faimoase nave Vikinge adăpostite acolo.

Muzeul De Lectură
www.readingmuseum.org.uk/our-collections/online-collections
Căutați Arheologie, artă, istorie socială și naturală și colecții mondiale care spun povestea citirii, a oamenilor și a conexiunii sale cu lumea largă.

Muzeul Ermitajului De Stat, Sankt Petersburg
www.hermitagemuseum.org/wps/portal/hermitage/panorama/virtual_visit/panoramas-m-1
Vizitați al doilea cel mai mare muzeu de artă din lume prin portalul lor virtual și rătăciți prin numeroasele galerii care conțin obiecte și opere de artă din întreaga lume.

Muzeul de Istorie Naturală al Universității Oxford
www.chem.ox.ac.uk/oxfordtour/universitymuseum/default.html
Plimbați-vă în jurul impresionantei clădiri neo-gotice care găzduiește Muzeul și Descoperiți colecția sa extinsă de exemplare și arhive de Istorie Naturală.

Muzeul Pergamon, Berlin
https://artsandculture.google.com/entity/pergamon/m05tcm?hl=en
Bucurați-vă de colecția Muzeului de structuri și obiecte arheologice clasice, islamice și din Orientul Mijlociu, inclusiv altarul Pergamon și Poarta Ishtar a Babilonului.

PATRIMONIU / SITURI ARHEOLOGICE
Pompei
https://artsandculture.google.com/entity/pompei/m0mgmz?hl=en
Plimbați-vă pe străzile orașului și de a explora ruinele romane cu Google Street View, sau răsfoiți fotografii și picturi asociate cu site-ul.

Bătălia de la Marea Britanie Bunker
www.eyerevolution.co.uk/virtual-tours/accessibility-virtual-tours
Bucurați-vă de un tur virtual 360°al buncărului. Situat la 18 m sub pământ, a fost acasă la Fighter Command (RAF Uxbridge) în timpul celui de-al doilea război mondial.

Ħal Saflieni Hypogeum, Malta
https://artsandculture.google.com/partner/hal-saflieni-hypogeum
Explorați camerele interconectate tăiate în rocă care alcătuiesc acest loc de înmormântare preistoric subteran.

Muzeele Vaticanului
www.museivaticani.va/content/museivaticani/en/collezioni/musei/tour-virtuali-elenco.html
Faceți un tur virtual al muzeelor din Vatican, inclusiv Capela Sixtină, camerele Raphael, Muzeul Profane și Muzeul Pio Clementino.

Roman Londra
www.youtube.com/watch?v=QpVKwZsTTvE&feature=youtu.be
Alăturați-vă inspectorului monumentelor antice din Londra, Dr Jane Sidell, într-un tur virtual de-a lungul zidului Roman din Londra, de la necropola Southwark până la Blackfriars.

Mormântul lui Wahti la Saqqara, Egipt
www.youtube.com/watch?v=OGyEZU9u6Dc
Luați în vizorul mormântului lui Wahti, aparținând unui Mare Preot al dinastiei a 5-A a „purificării”, în acest scurt tur video condus de Ministrul Turismului și antichităților din Egipt.

Machu Picchu, Peru
www.youvisit.com/tour/machupicchu
De mers pe jos în jurul celebrului 15-lea, cetatea Incașă și experiență scara de arhitectură impresionantă, în munții Anzi.

Învățarea în blocare
Nu există nici o lipsă de arheologie legate de resurse disponibile on-line, dacă sunteți în căutarea pentru un ilustrate introducere în dendrocronologia, un podcast discuta provocările cu care se confruntă de către muzeografi, sau un mod de a ține pasul cu săpăturile în curs de desfășurare. Există ceva pentru toată lumea în această secțiune.

EVENIMENTE ȘI RESURSE EDUCAȚIONALE
Dendrocronologie
https://forestryandland.gov.scot/images/conservation/Dendrochronology.pdf
Aflați mai multe despre istoria și știința copac-inel datare cu acest accesibil, resursă bine ilustrat din Silvicultură și teren Scoția, disponibil gratuit on-line.

Oameni: evoluați și evoluând

Humans: Evolved & Evolving – Genetics Shambles


Bucurați-vă de această difuzare din rețeaua Cosmic Shambles, în care Chris Stringer, Becky Wragg Sykes și Aida Andrés discută despre ce am venit și cum evoluăm încă ca specie.

Istoric Animat
www.english-heritage.org.uk/members-area/kids/kids_videos/#Animated
Această serie de videoclipuri animate scurte de English Heritage oferă o introducere la o varietate de subiecte, de la Revoluția Industrială la monumentele preistorice.

ArchaeoDuck
www.youtube.com/c/ArchaeoDuck/videos
Alegeți dintr-o selecție uriașă de videoclipuri YouTube educaționale și distractive despre arheologie și arheologi de la Dr. Chloë Duckworth

Istoria În Ghiveci
https://potted-history.co.uk/pages/online-courses
Descoperiți cum să recreați obiecte ceramice și ceramice din diferite perioade folosind materialele, tehnicile, instrumentele și metodele de ardere folosite de producătorii originali.

PODCAST-URI ȘI RADIO
Săpat Adânc
www.bbc.co.uk/programmes/m000khk8
Alăturați-vă patrimoniului englez preistoric Susan Greaney în timp ce explorează idei despre relația dintre oamenii preistorici și pământ în acest episod de gânditori de nouă generație.

Anticii
https://play.acast.com/s/the-ancients
Acest podcast abordează o serie de subiecte diferite legate de istoria antică, oferind interviuri cu istorici și arheologi și acoperind teme din Marea Britanie neolitică până la căderea Romei.

Istoria Martorilor
https://podcasts.apple.com/us/podcast/witness/id339986758?mt=2
Ascultați despre evenimentele din istoria mai recentă de la oamenii care au trăit prin ele, cu povești variind de la Bătălia de la Midway la Benidorm și nașterea turismului pachet.

Muzee n ‘ that

Podcasts


Aflați răspunsurile la toate întrebările dvs. despre modul în care funcționează muzeele, de la ” cum curățați o sculptură?”la” poți arhiva o portocală?’.

Pentru dragostea Scoției
https://podcasts.apple.com/gb/podcast/for-the-love-of-scotland-podcast/id1511712127
Bucurați-vă de acest podcast de la National Trust for Scotland, care spune poveștile din spatele unora dintre cei mai fascinanți oameni și locuri ale trustului.

BLOGURI ȘI SOCIAL MEDIA
Pontefract Castelul Sape
https://digventures.com/pontefract-castle/timeline
Fiți la curent cu cele mai recente descoperiri în curs de desfășurare săpăturile de DigVentures la Castelul Pontefract, folosind o cronologie de pe site-ul lor sau #PonteCastleDig pe Twitter.

Related Posts

COMMENTS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *