Patrimoniul de acasă-octombrie

În ultima lună, tot mai multe muzee și situri de patrimoniu au început să primească vizitatori înapoi, în timp ce o mare varietate de resurse online din întreaga lume oferă încă mai multe modalități de a se implica de acasă. Amy Brunskill a pus împreună o altă selecție de activități și resurse legate de Arheologie pe care le puteți bucura de canapea, și locuri pe care le puteți vizita în persoană.

Vizite virtuale
Cu atât de multe muzee minunate și site-uri de patrimoniu acum accesibile on-line, sunteți sigur de a găsi undeva pentru a vizita practic, dacă sunteți interesat în a lua o călătorie pe vechea cale ferată poștală subterană din Londra, în căutarea în jurul Luvru, sau de învățare despre Acropole din Atena.

Muzee
Muzeul de Etnologie și Muzeul de Artă Populară, Lisabona
https://artsandculture.google.com/partner/museum-of-ethnology-museum-of-popular-art
Explorați Muzeul Național etnologic al Portugaliei, cu artefacte din peste 80 de țări, precum și multe exemple de artă și artefacte portugheze.

Servicii De Curatenie
https://www.fitzmuseum.cam.ac.uk/onlineresources
Bucurați-vă de o selecție de expoziții online sau îngropa în mare varietate de artefacte din colecțiile, de la monede și medalii la manuscrise iluminate.

Muzeul Luvru, Paris
https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne
Faceți o vizită virtuală la unele dintre galeriile și sălile de expoziții ale muzeului, inclusiv colecția de antichități egiptene și rămășițele șanțului Luvru.

Muzeul site-ului mausoleului împăratului Qinshihuang, Xi ‘ an
http://39.104.142.130/html/public/zl/500yvr/bc726d2972a949c180c4f85216e6c5ea.html
Plimbați-vă printre faimoasa armată de teracotă, îngropată cu primul împărat al Chinei la sfârșitul secolului al III-lea î. HR. și examinați războinicii în detaliu cu această panoramă 360⁰.

Muzeul Poștal
https://www.postalmuseum.org/make-a-connection/mail-rail-from-home/
Experimentați o călătorie virtuală pe Mail Rail, calea ferată poștală veche de 100 de ani din Londra, care rulează adânc sub străzile orașului. Acum face parte din Muzeul poștal.

Tutankhamun: comorile faraonului de aur

Descoperiți câteva dintre cele mai importante momente ale expoziției, care au expus peste 150 de obiecte originale din mormântul lui Tutankhamon, cu un scurt tur video degustător din locația sa din Londra.

PATRIMONIU / SITURI ARHEOLOGICE
Palmyra, Siria
www.kaemena360.com/360/PalmyraTour
Vizita ruinele orasului antic, un important centru cultural în 1 și 2-lea, cu un 360 ° tour, care a fost creat în 2006, înainte de distrugerea de mult a site-ului.

Acropole, Atena
http://www.acropolisvirtualtour.gr/
Faceți un tur virtual în jurul celor mai proeminente monumente ale cetății: Partenonul, Propylaia, Erechtheion și Templul Athenei Nike.

Cadw Uși Deschise Online, Țara Galilor
https://cadw.gov.wales/visit/whats-on/cadws-open-doors-online
Bucurați-vă de experiențe digitale din siturile istorice din țara Galilor, cu pachete tematice săptămânale lansate în septembrie, inclusiv „morminte neolitice”, „castele din sud” și ” mănăstiri și fierărie

Mormântul lui Meresankh al III-lea, Giza

Explorați un model 3D al mormântului frumos decorat și bine conservat al Reginei Meresankh III, care se află în umbra Marii Piramide.

Povestea Lui Becket, Canterbury
http://www.thebecketstory.org.uk/canterbury/visiting-cathedral
Vedeți cum cele patru site-uri principale asociate cu Thomas Becket din Catedrala Canterbury ar fi putut privi pelerinii care vizitează în 1408 în aceste scurte videoclipuri de reconstrucție.

Göbekli Tepe, Turcia
https://artsandculture.google.com/story/g%C3%B6bekli-tepe/OALyoXJ7tDcpLA
Aflați despre una dintre cele mai vechi ruine arheologice din lume și explorați rămășițele arhitecturale și artefactele descoperite acolo.

Digventuri
www.youtube.com/watch?v=YauJMJKH6jc
Faceți o plimbare în jurul excavării DigVentures a uneia dintre cele mai vechi așezări romane descoperite vreodată în East Yorkshire.

Related Posts

COMMENTS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *