Patrimoniul de acasă-noiembrie

Ca aceasta problema CA vine împreună, este incert ce regiuni ar putea fi sub restricții suplimentare de timp este publicat – dar dacă muzee și situri de patrimoniu continua să deschidă, sau vom găsi resurse online sunt mai necesare decât oricând, Amy Deitrich a pus împreună o selecție de opțiuni pentru a se asigura că puteți obține în continuare patrimoniul repara oriunde te afli.

Vizite virtuale
Multe muzee și situri de patrimoniu continua să-și extindă capacitatea de a se angaja cu publicul online, fie prin versiuni virtuale ale actualei expoziții, 3D tururi de muzee și site-uri, baze de date interactive pe care le puteți explora în timpul tău liber, sau reconstrucție videoclipuri de locuri istorice.

MUZEE ȘI EXPOZIȚII
Prețioase și Rare: prelucrarea metalelor islamice de la Courtauld
www.hsm.ox.ac.uk/islamicmetalwork
Dacă nu puteți ajunge personal la această nouă expoziție la Muzeul de Istorie a științei din Oxford, o puteți experimenta de acasă, cu conținut exclusiv pentru galeria online și un tur video de la curatori.

Naturhistorisches Museum Viena
https://artsandculture.google.com/partner/natural-history-museum-vienna
Explorați Muzeul de Istorie Naturală din Viena, aflați despre faimoasa Venus din Willendorf, veche de 29.500 de ani, sau răsfoiți artefactele „Top 100” ale muzeului într-o expoziție online.

Muzeul Național de Istorie Americană, Washington DC
https://americanhistory.si.edu/exhibitions/online
Bucurați-vă de o serie de expoziții online care acoperă subiecte de publicitate utilizate pentru a face cazul pentru Primul Război Mondial la americani la viața lui Abraham Lincoln.

Muzeul Corinium, Cirencester
https://artsandculture.google.com/partner/corinium-museum?hl=en
Descoperiți colecția extinsă a Muzeului de artefacte din zona locală, inclusiv cea mai mare concentrație de mozaicuri din Anglia din afara Londrei și o serie de Descoperiri din importantul oraș Roman Corinium.

Muzeul Național de Istorie a femeilor, SUA
www.womenshistory.org/womens-history/online-exhibits
Explorați rolurile pe care femeile le-au jucat în istoria Americii prin expoziții online care acoperă totul, de la femeile din NASA până la istoria asistenței medicale.

Sala De Istorie A Canadei, Gatineau
www.historymuseum.ca/history-hall/virtual-tour
Aflați despre evenimentele și oamenii care au modelat istoria Canadei, din preistorie până în prezent, cu acest tur virtual interactiv 3D.

PATRIMONIU / SITURI ARHEOLOGICE

Moștenire pe margine
https://artsandculture.google.com/project/heritage-on-the-edge
Răsfoiți această expoziție online Google Arts & Culture, care analizează modalitățile prin care cinci situri de patrimoniu din întreaga lume se confruntă cu provocările generate de schimbările climatice.

Lindisfarne: înainte și după raidurile vikingilor
www.youtube.com/watch?v=X8-yLvosM1g
Obțineți o privire asupra a ceea ce Insula Sfântă Lindisfarne ar fi arătat înainte și după ce Vikingii au atacat, cu această scurtă reconstrucție video de la DigVentures.

Casa Anne Frank, Amsterdam
www.annefrank.org/en/museum/web-and-digital
Uită – te în jurul casei în care a trăit Anne Frank – și s-a ascuns-împreună cu familia ei, inclusiv Anexa Secretă unde și-a scris jurnalul sau vizitează o expoziție online despre viața ei.

Programul Thames Discovery
www.thamesdiscovery.org/discover
Explorați Thames foreshore printr-o serie de fotografii, videoclipuri și alte înregistrări, precum și utilizând o hartă care prezintă caracteristici înregistrate de-a lungul râului din Londra.

Wuzhen, China
https://artsandculture.google.com/partner/wuzhen
Descoperiți orașul istoric cu canalele, podurile și clădirile sale și site-uri precum Teatrul de apă, Muzeul de Footbinding și Templul Guandi.

Palatul Holyroodhouse, Edinburgh
www.royal.uk/virtual-tours-palace-holyroodhouse
Faceți un tur virtual al reședinței oficiale a reginei din Scoția și aflați mai multe despre scara mare, salonul de dimineață și sala de mese Regală.

Borobudur Temple Compounds, Indonezia
https://artsandculture.google.com/entity/borobudur-templecompounds/m0805zhg?hl=en
Rătăcească în jurul valorii de World Heritage Site-ul alcătuit din trei a 8 – a a 9-lea temple Budiste ofBorobudur, Mendut, și Pawon în Java Centrală.

Învățarea în blocare
Descoperiți o multitudine de modalități de a vă implica în arheologie, patrimoniu și istorie de acasă, de la un nou program care folosește AI pentru a descifra hieroglifele până la podcast-uri care discută figuri istorice uitate și hashtag-uri Twitter care evidențiază o varietate de conținut din muzee din întreaga lume.

EVENIMENTE ȘI RESURSE EDUCAȚIONALE

Fabricius
https://artsexperiments.withgoogle.com/fabricius/en
Aflați cum să identificați și să desenați hieroglife egiptene antice sau să creați și să partajați propriile mesaje folosind acest nou instrument de la Google Arts & Culture.

Clubul de carte al lui Ben

Events


Alăturați-vă Clubului lunar de carte digitală al lui Benjamin Franklin House și descoperiți mai multe despre viața tatălui fondator, secolul al XVIII-lea și istoria americană.

Festivalul Ființei Umane: Lumi Noi
https://beinghumanfestival.org/
Bucurați-vă de o serie de expoziții digitale și ateliere online, chestionare, discuții și dezbateri ca parte a Festivalului Național de științe Umaniste din Marea Britanie, care se desfășoară între 12 și 22 noiembrie.

Numai săbii și cai: un tezaur recent din epoca bronzului târziu de la Peebles (povestea până acum!)
www.archhighland.org.uk/calendar.asp?intent=details&eventID=4659
Înscrieți-vă la această discuție online pe 17 noiembrie despre săpăturile uneia dintre cele mai semnificative tezaure din epoca bronzului târziu găsite vreodată în Scoția, descoperite în luna iunie a acestui an.

Fotoliu Arheologie
www.hiddenhistory.co.uk
Înscrieți-vă la newsletter-ul Hidden History folosind linkul din partea de jos a site-ului lor web pentru a primi informații despre viitoarele prelegeri online. Următorul este „Castrosul din Asturias” de profesorul emerit Gary Lock pe 19 noiembrie.

PODCAST-URI ȘI RADIO

Talking Tudors
https://talkingtudors.podbean.com
Descoperiți mai multe despre lumea Tudorilor cu acest podcast, oferind o serie de invitați și subiecte de la văduvie în secolul al XVI-lea până la procesiunea de încoronare a Annei Boleyn.

Istoricii Parțiale

THE PARTIAL HISTORIANS


Bucurați-vă de acest podcast care acoperă diferite aspecte ale lumii romane, de la viața lui Spartacus la rolul femeilor în societatea antică.

Aproape Uitat
http://almostforgotten.squarespace.com
Aflați mai multe despre viața figurilor istorice care s-au strecurat prin crăpăturile memoriei noastre colective și descoperiți o multitudine de povești cărora nu li se acordă de obicei atenția pe care o merită.

Istoria Egiptului Podcast
www.egyptianhistorypodcast.com
Descoperiți Egiptul antic prin cuvintele locuitorilor săi în acest podcast găzduit de Dominic Perry, care folosește texte antice, Arheologie și istorie socială pentru a explora civilizația.

Lumea Antică
https://ancientworldpodcast.com
Ascultați acest podcast, care acoperă o serie de povești din întreaga lume antică, privind realizările umane timpurii și evenimentele care au modelat civilizațiile.

BLOGURI ȘI SOCIAL MEDIA

Timp Echipa Teatime
www.youtube.com/user/timeteamdigital/featured
Alăturați – vă echipei individuals behind Time în timp ce revizuiți episoadele vechi, discutați amintirile preferate și răspundeți la întrebările dvs.

# museumgames
https://twitter.com/hashtag/museumgames
Bucurați-vă de o serie de jocuri și activități online din diferite muzee, partajate pe Twitter sub acest hashtag.

Arheologia lui Blean
https://ukcbleandig.wordpress.com
Urmați săpăturile Universității din Kent din satul Blean, Kent. Jurnalul de teren de pe blogul lor este actualizat zilnic prin intermediul proiectului.

# museumjigsaws
https://twitter.com/hashtag/museumjigsaws
Găsiți o selecție de puzzle-uri de la muzee din întreaga lume, postate sub acest hashtag pe Twitter.

# museumalphabet
https://twitter.com/hashtag/MuseumAlphabet
Descoperiți o mare varietate de obiecte cu acest hashtag pe Twitter, pe care muzeele le folosesc pentru a evidenția artefactele preferate din colecțiile lor, de la A la Z.

Muzeele Naționale Liverpool: Povestiri
www.liverpoolmuseums.org.uk/stories
Vizitați National Museums Liverpool blog pentru a găsi o varietate de articole scurte, imagini, clipuri video și podcast-uri spune poveștile din spatele colecțiilor lor și istoria Liverpool mai larg.

Related Posts

COMMENTS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *