Patrimoniul de acasă-februarie

Pe măsură ce ne aflăm din nou în blocaj, cantitatea vastă de resurse disponibile online pare mai valoroasă ca niciodată. Amy Brunskill a pus împreună o selecție a unora dintre numeroasele moduri în care vă puteți implica în arheologie, istorie și patrimoniu de acasă, pentru a vă ajuta să explorați trecutul până când muzeele și siturile de patrimoniu se pot deschide încă o dată.

Vizite Virtuale
Bucurați-vă de o gamă largă de resurse de la muzee și patrimoniu site-uri care vă permit să exploreze colecții în timpul tău liber, să ia tururi virtuale de locuri din întreaga lume, și îngropa în expoziții online care acoperă subiecte de la movile funerare antice în Japonia pentru un Site al Patrimoniului Mondial în India.

MUZEE ȘI EXPOZIȚII
Muzeul istoric German, Berlin – Germania-faceți o excursie virtuală la Muzeul istoric German și explorați exponate online care acoperă subiecte precum „istorii coloniale” și „imagini ale migrației” sau pur și simplu plimbați-vă folosind Google Street View.
Searching for Shakespeare-Exploreaza descoperirile arheologice arunca o lumina asupra vieții lui William Shakespeare în această nouă expoziție virtuală, care prezintă artefactele găsite la locul de casa familiei sale.
Tantra: Enlightenment to Revolution-bucurați-vă de un tur online al expoziției recente Tantra British Museum, condus de curator, Imma Ramos, și de a afla mai multe despre această filozofie revoluționară.
Muzeul de Sakitama Movile Funerare Antice, Gyoda, Japonia – Aflați mai multe despre movile funerare antice de Sakitama Kofun Cluster, cu expoziții online afiseaza artefacte descoperite în timpul săpăturilor și un tur virtual al muzeului.
Tenement Museum, New York, SUA-Găsiți o serie de expoziții digitale și evenimente virtuale pe site-ul Muzeului Tenement, explorând istoria imigranților, refugiaților și Imigrației la New York.
Muzeul arheologic și Etnologic din Córdoba, Spania-bucurați-vă de mai multe exponate online care prezintă artefactele din colecția Muzeului, acoperind teme precum viața de acasă și privată, ritualurile funerare și Córdoba preistorică.
PATRIMONIU ȘI SITURI ARHEOLOGICE
Gjellestad, Norvegia-bucurați-vă de această reconstrucție digitală, care vă duce într-o călătorie prin povestea activității umane la locul Gjellestad, unde a fost descoperită o înmormântare a navei vikinge.
Obiective turistice de mirare-îngropa în această selecție de fotografii de repere antice luate de Francis Bedford în timpul 1862 Royal Tour.
Antonine Wall, Scotland-călătorește peste zidul Antonine și Află mai multe despre forturi, tabere și alte site-uri de-a lungul frontierei Romane din Scoția cu această hartă interactivă.
Bagan, Myanmar-Aflați cum este folosită conservarea digitală pentru a păstra templele orașului antic, care au fost deteriorate în timpul unui cutremur din 2016.
Toffee Hammer Listings – United Kingdom-descoperiți mai mult de 40 de site-uri care au asistat la acte de protest și sabotaj de sufragete în această expoziție online de imagini din Arhiva istorică a Angliei.
Olympia, Greece-explorați ruinele antice grecești ale clădirilor precum Stadionul, gimnaziul și templele lui Zeus și Hera și aflați mai multe despre miturile care înconjoară acest loc ceremonial și sportiv sărbătorit.
Mahabalipuram, India-faceți un tur al monumentelor care alcătuiesc complexul Mahabalipuram cu această explorare a arhitecturii antice indiene și a sculpturilor din Patrimoniul Mondial.
Învățarea în blocare
Iată o altă selecție de arheologie-și resurse legate de patrimoniu pe care le puteți accesa din confortul canapelei, de la un festival Viking on-line, la podcast-uri despre muzee și Istorie, și bloguri, clipuri video, și fire Twitter pe o gamă largă de subiecte.

EVENIMENTE ȘI RESURSE EDUCAȚIONALE
Acel lucru JORVIK Viking-Implicați-vă în acest festival online găzduit de centrul JORVIK Viking, cu evenimente transmise în direct, saga-telling, un tur virtual în jurul centrului și multe altele, între 15 și 20 februarie.
Roman Life: Gladiators-bucurați-vă de această discuție de la Richard Bale la Colchester Arheologic Trust, uita la motivele pentru care gladiatori au fost atât admirat și disprețuit de romani.
Homeschool History-descoperiți mai multe despre subiecte istorice de la Pocahontas la Bătălia de la Hastings În acest spectacol de la Greg Jenner de istorii oribile, cu resurse online de însoțire.
Mylearning-găsiți o serie de resurse de învățare de la organizații de patrimoniu din Marea Britanie, variind de la un ghid pentru mumificare egiptean la poveștile minerilor de cărbune Victorian.
Redarea în trecut-explorați modul în care lumile trecute sunt reprezentate și experimentate digital. În 2021, această emisiune se va concentra pe jocul video Assassin ‘ s Creed: Origins, stabilit în Egiptul antic.
Lynn Museum-găsiți evenimente online de la acest muzeu Norfolk, inclusiv „Quiz un caracter” webinarii Zoom.
PODCAST-URI ȘI RADIO
Revolutionary Women-afla mai multe despre războinici de sex feminin, oameni de știință, și vizionari care au schimbat lumea, de la Dido din Cartagina la Christina din Suedia, în această serie de episoade de pe Forum.
Oameni. Schimbare. Muzee-descoperiți acest nou podcast, care analizează relația dintre muzee și tehnologie și provocările cu care se confruntă în prezent.
Când vă aflați la Roma-intrați într-un podcast care explorează locul și spațiul din Imperiul Roman, vizitând site-uri din întreaga lume romană.
Museum Secrets – acest nou podcast de la Muzeul Ashmolean, Oxford, oferă o perspectivă asupra vieții muzeului și a obiectelor din colecțiile sale.
Chirurg – în Timp ce mai recente rate se concentreze mai mult pe actualul COVID-19 situație, există o mare catalogul de episoade sa te ia pe un tur fascinant de istorie medicală de-a lungul timpului.
We are History-bucurați-vă de acest podcast de istorie cu inima ușoară, care se uită la povești interesante și ciudate din trecut, variind de la nudismul est-German la „febra lalelelor” din Amsterdam din secolul al XVII-lea.
BLOGURI ȘI SOCIAL MEDIA
Crash Course World History-vezi o serie de distracție, videoclipuri de istorie educaționale pe YouTube.
Black Country Museum – aceste videoclipuri scurte de la Muzeul viu Din Dudley, Marea Britanie, aduc viu la viață istoria timpurie a producției din Marea Britanie.
DigVentures – afla despre DigVentures cele mai interesante descoperiri arheologice cu acest blogpost, care enumeră cele mai importante și cele mai bune descoperiri din 2020.
Egyptology in Lockdown-Curator Dr. Campbell Price se întoarce cu mai multe videoclipuri săptămânale explorarea obiectelor din colecția Egiptologie a Muzeului Manchester. Puteți viziona live pe Periscope, sau prinde pe site-ul.
# MysteryObjectMonday-utilizați Twitter pentru a descoperi o multitudine de artefacte ciudate și minunate din muzee și colecții din întreaga lume.
Ancient City Travel Guide: Persepolis, 500 î. HR – – faceți o excursie înapoi la Persepolis antic, capitala Imperiului Achaemenid persan, în acest post pe blogul Muzeului Britanic.
Distracție în familie
Găsiți o selecție de jocuri online, foi de colorat descărcabile, instrucțiuni pentru ambarcațiuni, aplicații și multe altele sau alegeți dintr-o varietate de emisiuni TV, filme și mini-serii. Indiferent dacă sunteți interesat să construiți un car Pictish, să vă construiți propriul muzeu virtual sau să aflați mai multe despre arta Iranului antic, sunteți sigur că veți găsi ceva pentru întreaga familie de mai jos.

ARTIZANAT ȘI ACTIVITĂȚI
Acropolis Museum Kids-descoperiți o selecție de jocuri antice grecești-tematice, clipuri video, și activități; provocare memoria; sau să se alăture unei misiuni spațiale arheologice încercarea de a salva memoria monumentelor antice.
Cultural Crosswords-încercați să vă parte la integrame on-line ale căror indicii sunt legate de cultură, artă, și istorie în acest Google Arts & cultura experiment.
Birmingham Muzee și galerie pentru copii – Alegeți dintr-o varietate de jocuri și activități legate de diferite perioade istorice, din Egiptul antic la Al Doilea Război Mondial
Cum să gătești o sărbătoare medievală-creează o sărbătoare medievală acasă cu aceste 11 rețete din Evul Mediu, variind de la murături mixte și paste de ciuperci până la tocană de miel și tartă cu cremă de cremă.
History in Your Hands-găsiți mai multe instrucțiuni și idei pentru activități istorice de la Muzeul de Arheologie Ontario, inclusiv decor ceramică, Brelocuri săgeată, și arheologie subacvatică.
Historic Environment Scotland: Medieval Fun for Families-ia întreaga familie pentru a încerca activități legate de o serie de locuri de muncă medievale, de la pietrari castel de construcție și cavaleri turnir călugări și călugărițe.
EMISIUNI TV
The Dig-bucurați-vă de acest nou film bazat pe romanul lui John Preston, care spune o versiune reimaginată a poveștii 1939 excavarea Sutton Hoo. Disponibil acum pe Netflix.
Lucy Worsley ‘ s Royal Palace Secrets – du-te în spatele ușilor a trei dintre palatele regale ale Angliei pentru a afla cum fiecare clădire a influențat monarhia și a schimbat cursul istoriei britanice.
Egypt ‘ s Great Mummies: Unwrapped – Alăturați-vă Bettany Hughes ca ea explorează poveștile conținute în zece dintre mumii cele mai interesante din Egipt.
Renașterea africană: când arta întâlnește puterea-explorați istoriile Etiopiei, Senegalului și Kenyei în această serie documentară din trei părți, care examinează arta, muzica și cultura acestor țări în termenii lor.
Walking Hadrian ‘ s Wall with Robson Green-parcurgeți lungimea peretelui lui Hadrian printr-o serie în care Robson Green face călătoria de 84 de mile de la Wallsend pe coasta de est a Angliei până la Bowness în vest.
Victorian Sensations-descoperiți știința și tehnologia care au transformat societatea în anii 1890 și aflați mai multe despre acest deceniu de schimbare rapidă.

Related Posts

COMMENTS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *