Patrimoniul de acasă-decembrie

Vizite Virtuale
Explorați o selecție de muzee și situri de patrimoniu din întreaga lume, datorită inovațiilor care le-au făcut accesibile acasă, de la tururi virtuale și reconstrucții 3D interactive, la expoziții online și afișaje Google Arts & Culture.

MUZEE ȘI EXPOZIȚII
Vizite virtuale, British Museum – British Museum și-a extins programul Samsung Virtual Visits pentru a permite și mai multor grupuri școlare să experimenteze Muzeul și colecțiile sale prin ateliere interactive.
Museo Archeologico Nazionale di Napoli, Italy-explorați Muzeul Național de Arheologie din Napoli și răsfoiți expoziții online despre inscripții în Pompei, frumoasele artefacte de aur ale Magna Grecia și multe altele.
Salar Jung Museum – India-descoperiți comori din colecțiile unuia dintre cele trei muzee naționale din India, de la exemple de textile fine la istoria șahului.
Muzeul Revoluției Americane-faceți un tur al Muzeului, folosind o serie de vederi imersive la 360° ale diferitelor Galerii pentru a investiga povestea Revoluției Americane și a persoanelor care au fost implicate.
British Empire and Commonwealth Collection-explorați colecții de obiecte și înregistrări de la oameni care au trăit și au lucrat în Imperiul Britanic și Commonwealth cu acest catalog de la Arhivele Bristol – acum online, după ce muzeul a fost închis în 2013.
Mănâncă, Bea și să Fie Vesel – Bucurați-vă de această expoziție on-line, inițial conceput pentru a însoți o expoziție la J. Paul Getty Museum, care se uită la mâncare în Evul mediu și Renaștere prin ilustrat manuscrise medievale.
PATRIMONIU ȘI SITURI ARHEOLOGICE
Istoria Libanului-faceți un tur digital al zece dintre cele mai importante situri arheologice și naturale din Liban, inclusiv Zidul fenician, orașul Byblos, ruinele Tirului și vestigiile romane din Beirut.
Marele Zid Chinezesc-călătorește de-a lungul Marelui Zid Chinezesc cu un ghid virtual, explorând în detaliu cele mai importante aspecte cu vederi panoramice.(Opțiune plătită)
Parco Valle Dei Templi, Sicilia-descoperiți templele Dorice importante și alte exemple de arheologie și arhitectură clasică care alcătuiesc Patrimoniul Mondial UNESCO din Agrigento.
Explore Maeshowe-această aplicație de la Historic environment Scotland vă duce printr-o recreere virtuală a mormântului vechi de 5.000 de ani, care face parte din inima neoliticului Orkney World Heritage Site.
Colosseum, Rome-vizitați Colosseum și aflați despre istoria și construcția sa cu acest videoclip de mers pe jos de o oră.
Ballcourts de Chichén Itzá, Mexic-instanțele asociate cu Mesoamerican ballgame se găsesc la multe site-uri Maya. Explorați cele descoperite la Chichén Itzá și aflați cum a fost jucat jocul.
Învățarea în blocare
Implicați-vă într-o gamă largă de activități arheologice acasă, de la aplicații care vă permit să proiectați artefacte pe masa dvs. de bucătărie, la podcast-uri care merg în culise la muzee și expoziții sub formă de fire Twitter.

EVENIMENTE ȘI RESURSE EDUCAȚIONALE
Civilizations AR-Joaca-te cu acest augmented reality (AR) app de la BBC, care vă permite să examineze și să interacționeze cu artefacte din întreaga lume.
Roman Life: Bathing and Exercising-Aflați mai multe despre asemănările și diferențele dintre scăldat Roman și spa moderne, și sporturile jucate la băile, în ultima discuție de la Richard Bale la Colchester Arheologic Trust.
Societatea antichităților din Londra-profitați de faptul că toate prelegerile SAL sunt acum transmise în direct și deschise tuturor – un miscelaneu De lucrări de Crăciun este următorul, pe 10 decembrie, dar puteți prinde mai târziu pe YouTube.
Wessex Archaeology Online-îngropa într-o serie de expoziții on-line de la Wessex Arheologie, unde puteți vedea modele 3D, clipuri video, și artefacte de la site-uri se întinde de mii de ani.
Rally for the Rose-bucurați-vă de această înregistrare a lecturii unei piese, transmisă inițial live în noiembrie, despre descoperirea Casei de joacă Rose de către arheologi în 1989 și despre lupta pentru ao salva.
Forma și structura Marii Britanii medievale timpurii-Înscrieți-vă la această serie de seminarii online, găzduite de Universitatea din Glasgow în onoarea realizărilor arheologului Ewan Campbell, sau urmăriți prelegeri anterioare, disponibile pe YouTube.
PODCAST-URI ȘI RADIO
Sidedoor-sape în comorile din colecțiile Smithsonian și de a descoperi povești din părți ale muzeelor, care sunt în afara vederii publice.
Great Women of the Classics-asculta o discuție despre reprezentarea femeilor în mituri antice, modul în care acestea au fost trecute cu vederea în repovestiri ale acestor povești, și rolurile pe care le-au avut în antichitate.
Thin End Of The Wedge-bucurați-vă de acest nou podcast, care explorează viața oamenilor din Orientul Mijlociu antic prin obiecte pe care le-au lăsat în urmă, orașele în care au trăit odată și înregistrările scrise pe care le-au creat.
The Memory Palace-se arunca cu capul în acest podcast care prezintă povești din trecut. Subiectele variază foarte mult, iar gazda, Nate DiMeo, vă recomandă să alegeți pur și simplu un episod la întâmplare și să lăsați povestea să vă ducă acolo unde va fi.
The Wonder House-descoperiți această nouă serie privind abordările contemporane inovatoare pentru decolonizarea muzeelor, acoperind o serie de subiecte de actualitate, cu interviuri de la cei implicați.
BLOGURI ȘI SOCIAL MEDIA
# Museum30-bucurați-vă de posturi de la personalul muzeului, care au fost create pe tot parcursul lunii noiembrie, acoperind diferite teme de la „afișare” și „narativ” la „ustensilă” și „siguranță”.
Historic Royal palates Blog-du-te în spatele scenei la palatele regale istorice cu posturi de curatori, gradinari, conservatori, și alți experți, și să descopere povești mai puțin cunoscute din istoriile site-urilor.
#TheTweetsideHoard-descoperiți comorile elisabetane și timpurii Stuart din tezaurul Cheapside, descoperit în 1912, în această expoziție Twitter de la Muzeul Londrei.
History Cool Kids-îngropa în istorie cu această pagină Instagram care postează imagini și povești de momente și oameni în trecut.
History Hit TikTok-bucurați-vă de excursii rapide de site-uri istorice, cum ar fi Westminster Abbey, Broadway Tower în Cotswolds, și tranșee WWI, sau fapte amuzante despre figuri din trecut, de la Anne Boleyn la Rasputin, în aceste videoclipuri scurte.

Related Posts

COMMENTS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *