Patrimoniul de acasă-August

Deoarece multe situri de patrimoniu și muzee încep să-și deschidă din nou ușile, este posibil să aștepți cu nerăbdare să te întorci acolo, dar există încă o selecție uriașă de resurse disponibile pentru ocaziile în care preferi să-ți fixezi moștenirea din confortul canapelei tale. Amy Brunskill Selectează unele dintre cele mai recente modalități de a se implica în arheologie și patrimoniu la domiciliu, precum și oferind un rezumat al unora dintre site-urile pe care le puteți vizita acum în persoană.

Vizite virtuale
Unul dintre avantajele explorării muzeelor și a siturilor de patrimoniu online este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orele de călătorie! În această lună am reunit unele dintre cele mai bune tururi virtuale, exponate online și baze de date ale colecțiilor muzeale de pe site-uri din întreaga lume, astfel încât să puteți explora arheologia atât în Marea Britanie, cât și mai departe, fără a vă părăsi casa.

Muzee
Muzee De Război Imperial
https://artsandculture.google.com/partner/imperial-war-museums
Explorați exponatele online și răsfoiți colecțiile celor cinci muzee care alcătuiesc grupul IWM pentru a afla mai multe despre cauzele războiului și impactul acestuia asupra vieții oamenilor.

Muzeul Coptic, Cairo

Plimbați-vă în jurul muzeului care găzduiește cea mai mare colecție din lume de artefacte creștine egiptene și urmăriți istoria Egiptului din preistorie până în zilele noastre.

Biblioteca Britanică
https://artsandculture.google.com/partner/the-british-library
Examinați câteva dintre milioanele de cărți, manuscrise, hărți, desene și artefacte adăpostite în Biblioteca Britanică prin expoziții și colecții online.

Muzeul Național al Irlandei
www.museum.ie/en-ie/collections-research
Explorați gama largă de colecții ale NMI, care includ antichități irlandeze, artă și industrie, folclor irlandez și Istorie Naturală sau bucurați-vă de Galeriile online ale muzeului.

Muzeul Național De Arheologie, Atena
www.namuseum.gr/en/collections/
Aflați despre colecțiile celui mai mare muzeu din Grecia, de la antichități preistorice la sculptură și vase, precum și artefacte egiptene și cipriote.

Rijksmuseum, Amsterdam
https://artsandculture.google.com/partner/rijksmuseum
Căutați obiecte de artă și obiecte care spun povestea Olandei sau plimbați-vă în clădirea impresionantă folosind Google Street View.

Muzeul De Știință, Londra
www.sciencemuseum.org.uk/virtual-tour-science-museum
Faceți un tur virtual al Muzeului, lăsați-i pe curatori să vă ghideze în jurul Galeriilor majore sau să explorați vastele colecții ale grupului muzeelor de știință.

PATRIMONIU / SITURI ARHEOLOGICE
Mormântul lui Ramses al VI-lea

Explorați un model 3D foarte detaliat al acestui mormânt din Valea Regilor, aparținând celui de-al cincilea faraon al dinastiei a 20-a a Egiptului Antic (1189-1077 Î.HR.).

Bryn Celli Ddu, Anglesey
The Stone Age for School Kids: the Bryn Celli Ddu Minecraft Experience
Aflați despre trecutul preistoric al lui Anglesey într – un mod nou și inovator-investigând mormântul megalitic și arheologia din jurul acestuia prin Minecraft.

Forumul Roman
www.youtube.com/watch?v=hWHr-RlJqWU
Bucurați-vă de un tur de mers pe jos de centrul istoric al Romei antice și descoperiți numeroasele locuri care au jucat roluri importante în istoria orașului.

Platoul Giza
http://giza.fas.harvard.edu/
Accesați cea mai mare colecție de resurse adunate vreodată despre piramide și cimitirele și așezările din jur de pe platoul Giza din Egipt.

Ness de Brodgar
www.nessofbrodgar.co.uk/about-the-ness-of-brodgar/the-ness-in-3d/
Examinați o serie de modele 3D de șanțuri de excavare, structuri și artefacte din faimosul complex neolitic din Orkney.

Angkor, Cambodgia
www.google.co.uk/maps/about/behind-the-scenes/streetview/treks/angkor
Plimbați-vă în jurul templelor antice, orașelor și drumurilor cu Google Street View, explorând Angkor Wat și celelalte site-uri care alcătuiesc acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Catedrala Canterbury
www.canterbury-cathedral.org/virtual-tour/
Faceți un tur virtual al acestei clădiri impresionante, una dintre cele mai vechi structuri creștine din Anglia, folosind o serie de fotografii 3D care vă permit să priviți în jur în timpul liber.

Învățarea în blocare
Dacă sunteți în căutarea de modalități de a afla mai multe despre arheologie sau patrimoniul de acasă, au o privire la selecția enumerate mai jos, care include prelegeri pe arheologie nautică, podcast-uri discutarea importante site-uri de patrimoniu, și un săptămânal de social media cu hashtag preferat hillforts.

EVENIMENTE ȘI RESURSE EDUCAȚIONALE
Cum să fii arheolog Junior
https://digventures.com/shop/how-to-be-a-junior-archaeologist/
Acest nou curs de la DigVentures este destinat familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, care sunt interesați să învețe cum arheologii descoperă trecutul.

Societatea Arheologică nautică a acoperit discuțiile
www.nauticalarchaeologysociety.org/coved-talks-weekly-webcast
Aflați mai multe despre o varietate de subiecte legate de arheologie subacvatică, patrimoniu maritim, și arheologie foreshore live cu acest webcast săptămânal – sau prinde din urmă mai târziu pe canalul lor YouTube.

Wayside Warwickshire

Home


Exploreaza Repere Turnpike-Epoca și mileposts în pre-1974 Județul Warwickshire, precum și supraviețuitor Churchyard și Wayside Cruci.

Bristol Muzee Povești
www.bristolmuseums.org.uk/stories/
Descoperiți poveștile din Bristol din preistorie până în zilele noastre prin obiectele, arta și oamenii orașului.

Serviciul Monumentelor Naționale
www.archaeology.ie/
Aflați despre monumentele, locurile și naufragiile istorice semnificative ale Irlandei, înregistrate de studiul arheologic al Irlandei și unitatea de Arheologie Subacvatică.

PODCAST-URI ȘI RADIO

Arheologia Sud-Est Sapă Mai Adânc

Dacă știrea noastră despre site ți-a stârnit interesul, poți afla mai multe despre Red Lion playhouse în primul episod al unui nou podcast de la Archaeology South-East.

O istorie a lumii în 100 de obiecte
www.bbc.co.uk/programmes/b00nrtd2/episodes/downloads
Popularul program din 2010 de la BBC Radio 4 și British Museum, care a examinat istoria umană printr-o serie de artefacte din colecțiile British Museum, este acum disponibil online.

Istoria Britanică Podcast
www.thebritishhistorypodcast.com/playlist/
Descoperiți povestea Marii Britanii prin acest podcast, care are o abordare cronologică și aduce în prim plan viețile oamenilor care au trăit prin aceste evenimente.

Cele zece locuri ale lui Bettany Hughes: Europa și SUA
https://podcasts.apple.com/gb/podcast/bettany-hughess-ten-places/id1167418793
Explorați detaliile a zece site-uri de încredere naționale importante și aflați despre legăturile lor cu Europa și cu lumea largă.

Podcastul De Murdărie
https://thedirtpod.com/episodes
Alăturați-vă gazdelor podcastului și o varietate de invitați, în timp ce discută o selecție largă de subiecte din Arheologie și istorie.

BLOGURI ȘI SOCIAL MEDIA
Cărămidă în trecut
www.bricktothepast.com/blog-to-the-past
Bucurați-vă de o nouă abordare a trecutului în acest blog, care folosește figuri și structuri Lego pentru a ilustra povești istorice, de la dizolvarea mănăstirilor până la duelul Final al Tlahuicole.

Muzeul Național Țara Galilor
https://museum.țara Galilor/blog/?cat=2680
Aflați despre oameni și evenimente importante din istoria galeză și artefactele asociate acestora, precum și cele mai recente știri și actualizări de la muzeu.

Fondul Național De Patrimoniu Loteria
www.heritagefund.org.uk/news?type=blog
Citiți despre unele dintre discuțiile importante care au loc cu privire la gestionarea patrimoniului și planurile de viitor ca răspuns la pandemia COVID-19.

# CollectionsUnited
https://twitter.com/hashtag/CollectionsUnited
Această nouă inițiativă social-media își propune să reunească obiecte din diferite colecții și să exploreze modul în care colecțiile digitale din Marea Britanie se raportează între ele.

Related Posts

COMMENTS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *